• Imprimeix

Subvencions per promoure el coneixement i l'ús de l'occità, aranès a l'Aran, a Catalunya

21134 - Subvencions per promoure el coneixement i l'ús de l'occità, aranès a l'Aran, a Catalunya Departament de Cultura cultura

L'objecte d'aquestes subvencions és promoure iniciatives que difonguin el coneixement i l'ús de la llengua occitana a Catalunya. 

Queda exclosa l'edició d'obres literàries, de llibres de text i de manuals universitaris.

Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i haureu de tenir un certificat digital per poder signar la sol·licitud. 

En cas d'interrupció no planificada del funcionament de Tràmits gencat, durant l'últim dia del termini de sol·licitud, caldrà que envieu immediatament a la bústia de contacte un missatge informant de l'error. És necessari que hi adjunteu el formulari de sol·licitud degudament signat i una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d'error que us retorna el sistema i l'hora en què s'ha produït la incidència.

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: del 8 al 23 de maig de 2018.

  • A les entitats privades sense finalitat de lucre que tinguin la seu a Catalunya, així com les persones físiques que estiguin domiciliades a Catalunya.
  • A les persones físiques que estiguin domiciliades a Catalunya.
  • A les empreses, ja siguin persones físiques o jurídiques, amb domicili en un estat membre de la Unió Europea o associat a l'Espai Econòmic Europeu, quan el seu projecte tingui incidència a Catalunya, amb acreditació de distribució i comercialització.
Què necessiteu fer?

Data actualització 08.05.2018